Μενού Κλείσιμο

services

Χαρακτηριστικά

Αποτελεσματικές ψηφιακές στρατηγικές

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με αποτελεσματικές ψηφιακές στρατηγικές” – Η RunTech προσφέρει μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να επιτύχει στο διαδίκτυο. Από το SEO στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έχουμε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να μεταφέρουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Υπηρεσίες

Ψηφιακές λύσεις για την επιτυχία σας

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προσαρμοσμένων ψηφιακών λύσεων που θα βοηθήσουν την επωνυμία σας να ξεχωρίσειΣχεδιασμός ιστοσελίδων

Δημιουργία όμορφων και λειτουργικών ιστοσελίδων που αποτυπώνουν την προσωπικότητα της επωνυμίας σας και παρέχουν διαισθητικές εμπειρίες χρήστη, τροφοδοτώντας την ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Διαχείριση Social Media

Μεγιστοποιήστε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια δημιουργική και στρατηγική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας για να αυξήσετε την αφοσίωση και να ενισχύσετε τη διαδικτυακή φήμη της επωνυμίας σας.

Μάρκετινγκ και διαφήμιση

Μεγιστοποιήστε την παρουσία των κοινωνικών μέσων σας με τη στρατηγική μας προσέγγιση, αυξάνοντας τη δέσμευση και ενισχύοντας τη φήμη της μάρκας σας στο διαδίκτυο. Η ομάδα μας θα δημιουργήσει επιτακτικό περιεχόμενο που οδηγεί τα αποτελέσματα, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Υπηρεσίες SEO

Προσελκύστε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας βελτιστοποιώντας τον για μηχανές αναζήτησης με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO μας, παρέχοντας απτά αποτελέσματα που θα ανεβάσουν την επιχείρησή σας.

Google My Business

Βάλτε την επιχείρησή σας στο χάρτη με τους Χάρτες Google και παρουσιάστε σημαντικές πληροφορίες, όπως φωτογραφίες, ώρες και κριτικές, για να βοηθήσετε τους δυνητικούς πελάτες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Γραφιστικά σχέδια

Ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό με συναρπαστικά γραφικά σχέδια που αποτυπώνουν την ουσία της επωνυμίας σας και επικοινωνούν αποτελεσματικά το μήνυμά σας, ανεβάζοντας την επιχείρησή σας σε νέα ύψη.

Κειμενογραφία

Μετατρέποντας το συνηθισμένο κείμενο σε οπτικά εντυπωσιακά σχέδια που μεταφέρουν το μήνυμα της επωνυμίας σας και τραβούν την προσοχή του κοινού-στόχου σας, δίνοντας ώθηση στις προσπάθειες μάρκετινγκ.

Ψηφιοποίηση Μενού

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας ψηφιακής έκδοσης του μενού σας στην οποία είναι δυνατή η πρόσβαση μέσω σάρωσης κωδικού QR, παρέχοντας έναν βολικό και αποτελεσματικό τρόπο στους πελάτες να δουν το μενού σας χωρίς φυσική επαφή.

Διαχείριση ιστοσελίδων / e-shop

Απομακρυνθείτε από την ταλαιπωρία της διαχείρισης του ιστότοπού ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης μας, παρέχοντας συνεχή συντήρηση, ενημερώσεις και τεχνική υποστήριξη για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία της παρουσίας σας στο διαδίκτυο, ενώ εστιάζετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Βραβεία της ομάδας μας

Έχουμε λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς παγκοσμίως και σαν ομάδα αλλά και σαν μονάδες. Τα βραβεία προέρχονται και από τις δύο κατηγορίες. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε.

-2020

Σχεδιαστής UI/UX

-2021

Πράσινη μετάβαση φιλοξενίας

-2021

Βραβείο ψηφιακού marketing

-2020

Ο καλύτερος σχεδιαστής γραφικών ιστοσελίδας

Έχετε κάποιο έργο στο μυαλό σας;

Είμαστε στη διάθεσή σας για ανοιχτή συζήτηση για οποιαδήποτε έργο έχετε στο μυαλό σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη δημιουργία ιστοσελίδων, μάρκετινγκ και διαφήμισης υψηλής ποιότητας, καθώς και στην προσφορά μιας σειράς άλλων ψηφιακών υπηρεσιών. Η τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς μας επιτρέπει να παρέχουμε επαγγελματικές, αποτελεσματικές λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες των πελατών μας.Παραμένοντας ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις

© ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2023 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ RunTech

Μετάβαση στο περιεχόμενο