Μενού Κλείσιμο

portfolio

Πρότυπα θέματα

Όμορφα καινούργια θέματα φτιαγμένα έτσι ώστε να κρατάμε τον αναγνώστη χωρίς μεγάλες παραγράφους.

Xαρτοφυλάκιο

Skills & experience

2020

Senior product designer

Google

2018

UI/UX designer

Amazon

2015

front - end developer

Zara

2012

Web developer

Envato

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Έχουμε μια γνήσια βάση πελατών για τις ψηφιακές υπηρεσίες μας και είμαστε ευγνώμονες που λαμβάνουμε τα σχόλιά τους για την υπηρεσία μας, τα σχόλια είναι μία ανατροφοδότηση από το Google προφίλ μας.

Γιάννης Ντούλης

Πρόσφατα είχα τη χαρά να συνεργαστώ με την runtech για τη δημιουργία της ιστοσελίδας της επιχείρησής μου και μπορώ να πω ειλικρινά ότι ήταν μια φανταστική εμπειρία. Από την αρχική διαβούλευση μέχρι το τελικό προϊόν, η ομάδα της runtech ήταν επαγγελματική, γνώστης και προσεκτική στις ανάγκες μου. Αφιέρωσαν χρόνο για να κατανοήσουν την επιχείρησή μου και τις μοναδικές ανάγκες της και μπόρεσαν να μεταφράσουν αυτή την κατανόηση σε έναν οπτικά εντυπωσιακό και εξαιρετικά λειτουργικό ιστότοπο.

Έχετε κάποιο έργο στο μυαλό σας;

Είμαστε στη διάθεσή σας για ανοιχτή συζήτηση για οποιαδήποτε έργο έχετε στο μυαλό σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη δημιουργία ιστοσελίδων, μάρκετινγκ και διαφήμισης υψηλής ποιότητας, καθώς και στην προσφορά μιας σειράς άλλων ψηφιακών υπηρεσιών. Η τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς μας επιτρέπει να παρέχουμε επαγγελματικές, αποτελεσματικές λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες των πελατών μας.Παραμένοντας ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις

© ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2023 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ RunTech

Μετάβαση στο περιεχόμενο